MarMar Belita Body New Born / Ombre Blue

MarMar Belita Body New Born / Ombre Blue

Super blød body med lange ærmer.

Bodyen er fremstillet i 50% bomuld og 50 % modal.
189,00 kr
Beskrivelse
Super blød body med lange ærmer.

Bodyen er fremstillet i 50% bomuld og 50 % modal.
Levering & returnering
Fragt & Levering
Gladerollinger.dk tilbyder levering med Post Danmark. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage.
Pakker bestilt inden kl. 13 afsendes normaltvis samme dag, dog kan der forekomme ekstra leveringstid under udsalg og ved andre kampagner.

Priser:
- Levering 29kr i hele Danmark (til pakkeshop)
- Gratis levering ved ordrer over 499kr (til pakkeshop) - gælder pakker til Danmark.
- Vi sender gerne til hele verden, kontakt os for yderligere oplysninger og priser*
 
*Gladerollinger har ikke ansvar for evt. told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt varer, der er købt og sendt fra Gladerollinger.dk.
 
Reklamation
Gladerollinger.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Gladerollinger.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Gladerollinger.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Glade Rollinger
Kunnerupvej 123b
8361 Hasselager
 
Email: kontakt@gladerollinger.dk (Døgnet rundt)
Telefon (Man-Fre 9-15): 29 11 13 87
 
Fortrydelsesret
Der er to måder hvorpå De kan returnere varen på: 

* De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. - I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at De straks kan returnere varen til Glade Rollinger

* De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Glade Rollinger.

I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge returseddel for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Glade Rollinger.

Beløbet returneres ved bankoverførsel udstedt til personen, som fremgår af købsfakturaen.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Glade Rollinger anbefaler, at varen returneres via Post Danmark eller GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Glade Rollinger. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
Varer der returneres på efterkrav, til pakkeboks eller som sendes uden porto modtages ikke af Glade Rollinger.
 
Alle produkter der returneres til Glade Rollinger skal være forsvarligt indpakket. Ved SÆRLIGE PRODUKTER m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. 
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Glade Rollinger, at De retter henvendelse til kontakt@gladerollinger.dk
Størrelsesguide

Glade Rollinger babytøjs størrelsesguide

 

Glade Rollinger børnetøjs størrelsesguide

 

*OBS størrelsesvejledningerne er kun vejledende, enkelte mærker kan variere i størrelsererne

* Påkrævede felter

Hos Gladerollinger.dk bruger vi cookies for at indsamle statistik, så vi kan forbedre hjemmesiden og give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores side.

Ved at bruge siden accepterer du websitets brug af cookies.

Acceptér