Mit navn er Marianne, og jeg er den stolte ejer af Gladerollinger.dk.

Kort om mig selv, så er jeg 36 år, gift med Allan på og mor til 3 skønne børn, Astrid 10 år, William 8 år og Karla 5 år.

Jeg er oprindelig uddannet Cand.Scient i Human Ernæring, men efter mange år på arbejdsmarkedet tog jeg i 2014 beslutningen om, at jeg ville arbejde med det, jeg brænder for - børnetøj.

I 2014 fik jeg muligheden for at forfølge denne drøm, og købte webshoppen Gladerollinger.dk.

Min ide med Gladerollinger er, at skabe en børnetøjs webshop fyldt med personlighed, service udover det sædvanlige og selvfølgelig masser af skønne brands. Kvaliteten af det børnetøj, vi sælger, er i top, med fokus på lækre materialer, meget gerne oeko-tex certificeret og fremstillet under ordentlige forhold.Tøjet har kant og høj funktionalitet, så det kan holde til at blive leget i og ikke hæmmer børnenes udfoldelsesmuligheder.

Jeg vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du savner bestemte varer i shoppen, eller har du ris/ros til os eller vores produkter.

Send gerne en mail på kontakt@gladerollinger.dk eller del dine meninger og idéer på vores Facebook side.

 

Kh Marianne, ejer af Gladerollinger

Firmaoplysninger
Onehappyfamily ApS
Nydamsvej 19, A2
8362 Hørning

 

E-mail (Døgnet rundt) : kontakt@gladerollinger.dk

Telefon (Man-Tors 9-15, Fre 9-14): 29 11 13 87

CVR nr.: 36067837

 

 

Copyright © 2019 Gladerollinger