Angulus

Angulus børnesko

Angulus børnesko er godt, funktionelt fodtøj i flotte designs og høj kvalitet. De prisbelønnede børnesko er lavet af sunde, naturlige materialer, der lader foden ånde og har en pasform, der er tilpasset barnets fod og bevægelser.

Angulus børnesko er lavet af ægte læder, naturgummi og foret med lammeuld, der regulerer temperaturen naturligt. Børneskoenes foer er også kromfrit og lynlåse og spænder er nikkelfri. De fleste vintersko og støvler har en ANGULUS-TEX membran, der holder barnets fod tør og lader foden ånde. Skoene fra Angulus fås i mange flotte farver, designs og materialer. Du finder sko til alle årstider med alt fra sandaler til forede vinterstøvler og hyggelige hjemmesko. Til de allermindste har Angulus bløde begyndersko, der sidder godt på foden.

Angulus børnesko er designet med tanke på barnets fødder og skoens funktionalitet. Angulus blev grundlagt i 1904 og var en af pionererne inden for fodtøj, der faktisk var formet efter fødderne. I 1928 udviklede Angulus de første fodformede børnesko i samarbejde med læger og fysioterapeuter. Indtil da var de fleste børnesko spidse og glatte og ikke særlig velegnet til leg. De fodformede sko blev hurtigt en succes, og Angulus har stadig fokus på veldesignede børnesko med udgangspunkt i barnet. Angulus sko er designet i Danmark og produceres i Portugal af erfarne skomagere med stolte traditioner for godt fodtøj og håndværk.

Læs mere

Sådan vælger du sko til børn

Mini behøver som udgangspunkt ikke sko, før det lille barn er klar til at gå de første ture udenfor selv. De første par sko skal støtte godt om ankelen, men ellers være bløde og fleksible. Til de lidt større børn, der render meget rundt og leger, er det vigtigt at skoene er nemme at få af og på, kan holde til det daglige slid, støtter barnets fod og er velegnet til leg og vejrliget.

Angulus har selv syv tommelfingerregler, når det handler om at vælge sko til børn:

 1. Skoene skal være naturligt fodformede - husk at børn har forskellige fødder. Angulus har forskellige modeller, der passer til bred, smalle og midt-i-mellem fødder.
 2. Der skal være plads til at tæerne ligger i lige forlængelse af foden i skoen - det vil sige at indersiden af skoen skal være lige.
 3. Skoåbningen skal være stor nok til at barnet nemt kan få skoen på, men smal nok til at foden fastholdes og ikke glider frem i skoene.
 4. Hælen skal give fast støtte, så foden fastholdes i skoen når barnet løber og leger.
 5. Hælen skal være lav, så barnets vægt fordeles jævnt på hele foden. Børn bør ikke gå med sko med høje hæle.
 6. Sålen skal være fleksibel, så føddernes muskler kan arbejde og udvikle sig naturligt.
 7. Skoene skal have korrekt længde, bredde og tåhøjde.

Sådan passer du på dine Angulus sko

Vintermånederne er hårde ved sko og støvler, der bliver udsat for salt og sjap. Det er en god idé at behandle læder med imprægnering før brug for at holde vand ude. Tør sko og støvler af efter brug og giv dem noget skofedt eller puds dem med jævne mellemrum. Skal skoene gemmes væk for sæsonen, bør de være rene, tørre og nypudsede.

Er sålen blevet klistret eller stiv?

Mange af Angulus sko og støvler har sål af naturgummi. Den kan blive klistret, hvis den kommer i kontakt med opløsningsmidler, f.eks. benzin på en tankstation. Tør sålen godt af med vand, dup med talkum og puds eventuelt under sålen med fint sandpapir. Sålen kan blive stiv, hvis fodtøjet er blevet opbevaret i kolde temperaturer. Stil skoene ved en lun radiator i en time eller to, så bør sålen bløde op og genvinde sin naturlig fleksibilitet. Vi har også Angulus sko til mor.

Sorter stigende

1-24 of 53

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Sorter stigende

1-24 of 53

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Hos Gladerollinger.dk bruger vi cookies for at indsamle statistik, så vi kan forbedre hjemmesiden og give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores side.

Ved at bruge siden accepterer du websitets brug af cookies.

Acceptér